Tuinbeplanting

Beplanting is erg belangrijk voor de sfeer in uw tuin. De juiste plant op de juiste plek, dat is waar John Sander Hoveniers naar streeft. Uw planten moeten het namelijk goed gaan doen! Voor elke tuin maken we daarom een persoonlijke selectie.

Grote groepen van één soort geven rust. Maar ook een gemengde plantenborder kan met al zijn verscheidenheid toch eenheid uitstralen. Dat is een kwestie van goed combineren! Hagen zorgen voor structuur en groene wanden. Bomen zorgen voor beschutting tegen zon, wind en inkijk. Struiken en vaste planten zorgen voor variatie in blad en bloem.
Bovendien kunt u met de juiste beplanting dierenleven aantrekken, zoals vlinders en vogels. Voor het kiezen van uw beplanting maken we dan ook altijd een zorgvuldige afweging.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Foto's van onze tuinen

Aan de rechterkant van het beeld vindt u een fotomenu. Hier zijn vele foto's te vinden van reeds aangelegde tuinen. Zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Zo staan er voorbeelden van beplanting en bestrating. Onder tuinhout vindt u schuttingen, schuurtjes, plantenbakken, vlonders en zitplekken. En vijvers, verlichting en beregening spreken voor zich.

Hoogegeest 19
1921 CG Akersloot

Mobiel: 06 - 51 41 72 78

E-mail: